Tramuntana Tech Talks 2017QUE SON LES TRAMUNTANA TECH TALKS?

Des de #EMPRENBIT plantegem el començament d'any 2018 analitzant les tendències tecnològiques i de negoci de la mà dels millors experts en el llançament de nous models de negoci basats en internet i les noves tecnologies.

Els Tramuntana Tech Talks, es presenten com un conjunt de xerrades en obert per a emprenedors i empreses innovadores de recent creació sobre temes crítics com són: les noves estratègies de comercialització d'aplicacions i plataformes web, tècniques per al disseny de campanyes rendibles en la captació de usuaris, recomanacions per a una millor optimització de les ràtios de conversió d'usuaris, nous hàbits de consum del producte turístic a internet i molts altres temes d'interès per als que estiguin llançant el seu projecte.2 DE NOVEMBRE: GEMMA ESCRIBANO (CHIEF MARKETING OFFICER DE WALLAPOP)

gemma-escribano-wallapop-tramuntana-tech-talks Gemma Escribano, Chief Marketing Officer de Wallapop. Especialista en el desenvolupament de projectes E-commerce i M-commerce. Compta amb més de set anys d'experiència en l'àmbit online, ocupant responsabilitats en empreses de nova economia, fins arribar a estar a càrrec de la direcció de màrqueting de Wallapop al 2013, just en el moment en què es va fundar la companyia.

Best Practices Mobile and Digital Màrqueting
Com Wallapop ha aconseguit més de 50 milions d'usuaris en 4 anys? Quines estratègies ha utilitzat? En aquesta ponència veurem les claus de l'èxit que han convertit a Wallapop en una de les aplicacions més descarregades i conegudes del país.

La xerrada tindrà lloc el dijous 2 de novembre a les 12: 00h a l'Espai Emprenbit. Pots inscriurer-te a través d'aquest formulari.