Formulari de sol.licitud d'accés

Nom promotor
Cognoms promotor
DNI promotor
Càrrec promotor
Email promotor
Direcció promotor
Telèfon promotor
Nom projecte
Illa
Modalitat d'Incubació
Sector
Com ens has conegut?
Indica com ens vas conèixer
Codi de validació
Registrar

Sol.licitud d'accés a la Incubadora d'Empreses de Base Tecnològica de ParcBIT

Per sol.licitar l'accés a la Incubadora d'Empreses de Base Tecnològica de ParcBIT en qualsevol de les seves modalitats, omple el següent formulari tenint en compte que els camps marcats amb (*) són obligatoris i que, en cas de ser admès el teu projecte, figuraran en la documentació; assegura't que són correctes.

Després de rebre la teva sol.licitud d'accés ens posarem en contacte amb tu per tenir una entrevista personal per conèixer-te personalment i analitzar amb més detall la teva idea de negoci.

Et recordem que actualment oferim dues modalitats d'incubació, selecciona la que més s'ajusti a les necessitats del teu projecte:

Col.laborativa: Per projectes en fase inicial, en la qual relacionar-se amb altres emprenedors i validar el model de negoci pot ser la clau de l'èxit. Proporcionem llocs de treball al nostre espai de més de 400m2 durant 12 mesos.

Física: Per a projectes en fase de llançament, amb un equip definit i un producteo servei a punt de sortir al mercat. Oficines individuals d'entre 50 i 65m2 amb un termini màxim de 36 mesos.

Tractament dades personals

D'acord amb el que estableix la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, posem en el seu coneixement que la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, Fundació Bit, tractarà mitjançant fitxer informatitzat les dades facilitades per vosté amb la finalitat de dur a terme les funcions que té encomanades en el seus estatuts. En qualsevol moment vostè podrà exercitar el dret d'accés, rectificació, cancelació i oposició de les seves dades a la seu de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, situada en Ctra. Valldemossa km. 7,4. Edifici Empresarial Son Espanyol 07121 Palma de Mallorca (Espanya)