Miro In Cube 2019 - Concurso Ideas Innovadoras

MiroinCube 2019

La segona edició de Miro in cube tindrà lloc del 20 al 22 de febrer de 2019. Els participants tenen 56 hores per crear una start-up relacionada amb la gestió de fluxos turístics. La novetat d’aquest any és que aquest concurs gestionat per la UPVD i organitzat pel Programa Miro se celebrarà a 3 seus: Perpinyà, Palma i Barcelona.

El concurs tindrà lloc de forma simultània a les tres seus de la xarxa euroregional i transfronterera d’incubadores:La final se celebrarà el 25 de febrer en el FÒRUM 4YFN a Barcelona durant el Mobile World Congress.

Miro in cube és:


Premis

Primer premi Segon premi Tercer premi Premi especial a la innovació Premis Fundació Bit:

10.000 € de dotació en serveis compost per:


Logo Tourfeeling Logo Kinacu Logo WDNA


Aplicació

El Programa Miro ha desenvolupat una aplicació mòbil per a la gestió del concurs, afavorir la comunicació entre els participants i els coachs abans, durant i després del concurs.

Les principals funcionalitats d’aquesta aplicació són: presentar el programa, enviar alertes d’esdeveniments (tallers, horaris dels àpats, menús, etc.), consultar els perfils dels coachs i dels participants (competències, contacte, constitució d’equips, xarxes socials, etc.), fixar cites amb els coachs, realitzar videoconferències, etc.

Descarregar l’aplicació MIRO IN CUBEInscripció

Les inscripcions per aquesta edició estan tancades.

Amb la col.laboració de